GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sarıkaya Ortaokulu

Sarıkaya Ortaokulu

SARIKAYA MAH. 142001 NOLU CAD. NO 45A ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Bölgemizde eğitim öğretimin kalitesinin artırılmasına katkıda bulunan, her yönü ile veli ve öğrencilerin beklentilerine karşılık veren, ezberci ve geçici öğrenmenin üstünde, konuların gerçek hayatla bağdaştırıldığı ve kalıcı öğrenmenin sağlandığı iyi donanımlı ve modern teknolojik okulları eğitim sistemimize kazandırmaktır.
Misyon
Mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karekterli, faydalı, güzel ahlaklı, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş , modern , yeniliklere ve gelişmeye açık , insancıl bir nesil yetiştirmektir.
Başarılar
2017 - 2018 Bocce Yıldız Erkekler İl Birinciliği 2017 - 2018 Bocce Küçük Erkekler İl İkinciliği 2019 - 2020 İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması - Şahinbey İlçe Üçüncülüğü
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
07:50 BAŞLAMA , 14:00 BİTİŞ
KALORİFER
Ulaşım
SABAH, ÖĞLE VE AKŞAM OLMAK ÜZERE GÜNDE 3 OTOBÜS KÖYÜMÜZE GELMEKTEDİR. ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ İMKANLARIYLA OKULA GİDİŞ-GELİŞ YAPMAKTADIR.
SARIKAYA KÖYÜ
İLÇE MERKEZİNE 40 KM İL MERKEZİNE 44 KM